Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu jak snadněji odstranit skvrny od primalexu. Soused mi vytopil rekonstruovanou koupelnu horkou vodou, a to tak, že primalex ze zdí se uvolnil a stékal do kolejniček a dveře sprchového koutu, obklady... Když jsem se vrátila ze služební cesty, tak už to bylo zaschlé. Zařízení je nové, nechci to něčím poleptat (fleky). Můžete mi něco poradit jak to pokud možno snadno vyčistit, abych tím nestrávila měsíc? Sousedi jsou důchodci pokročilého věku, pojistku nemají a pokud bych po nich chtěla peníze na opravy nebo nový sprcháč, tak bůhví, zda by měli na jídlo... Děkuji.
zvitězí stará dobrá ruční práce. Primalex je rozpustný ve vodě, takže je potřeba jej namočit, chvíli počkat a setřít. Po zaschnutí se zas objeví šmouhy, takže namočit, chvíli počkat a setřít atd pořád dokola, dokud všechny šmouhy nezmiznou.
Čekají vás galeje. Pouvažujte, jestli by nebylo lepší příště vymalovat akrylátem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.