Nejste přihlášen/a.
přímo s tím ne, mám přímočarku Ferm protože ji moc nepotřebuji tak mi stačí levná, často z ní vypadne list, jinak už pár let slouží, mám horkovzdušku Ferm, ta jela celé léto celé dny a v pohodě pak mám flexu Ferm ta už mi léta také slouží. Ale třeba vrtačku mám Narex, aku mám Makitu, to je nařádí které potřebuji často, při dokončování domu a po nastěhování jsem třeba vrtačku ani neuklízel, každý den byla v chodu, Aku to samé.
No nic extra kvalitního to není ten Ferm, znám lidi kteří jsou s Fermem spokojeni a jsou to i řemeslníci znám lidi kteří tomu nemohou přijít na jméno a jsou jen kutilové. Po dvou měsících známému odešel i akušroubovák DeWalt za 5000 korun. Pro kutila nebo na jednorázovku asi dobré, lepší než Assist z hypermarketu. Taková kvalitní nekvalita bych řekl, možná i nejkvalitnější mezi spodinou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.