Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přišít zpět knoflík na čalounění?

Od: inzinyrka® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, při jarním úklidu jsem kapku razantně zabrala vysavačem a podařilo se mi na čalouněné sedačce uvolnit jeden knoflík. Už se mi to kdysi stalo, tenkrát jsem pro jistotu zacukala každým knoflíkem, vytahala jsem jich asi 6 a pozvala si čalouníka, který je přišil zpátky. Měl na to velmi jednoduchý grif, pamatuji si, že mě požádal o kousky hadříků, které použil místo "protiknoflíku" na rubu čalounění. Dokonce byl tak laskavý, že mi ten grif ukázal, a já jsem byla tak hloupá, že jsem si to ni nenakreslila a po čase zapomněla. Neumí to někdo z vás?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

no tady je video - baborad-opravy.blogspot.c/...

ale musela bys rozebrat ...

hodnocení

Díky za odkaz, nějaká finta s tou liščí smyčkou to učitě byla, takže popřemýšlím a uvidí se.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Pokud lze polštář prošít skrz, tak v tom nehledej vědu. Na jedné straně bude knoflík, na rubovou bych přiložil cca tři hadříky na sobě. Stačí rozměr cca 2 x 2 cm. Důležité je podle mě nemít prošití v těch hadřících na jednom místě, ale na té ploše hadříků to prošití rozložit. Nevidím v tom vědu. A víš, proč já mám sedačku už bez většiny knoflíků? Protože polštáře mají na zadní straně pod látkou překližku. :-D

hodnocení

Právě že čalouněný polštář nejde tak úplně odklopit od kostry, je přichycený na popruzích napnutých na kostře. A ten čalouník to prostě nějak přišil, nevím jak.

mirex*
hodnocení

0x

Vteřinové lepidlo.

doktpr365*

Knoflík ti většinou ten polštář ještě jakoby prommáčkne a tím lepidlem by tam seděl jak vosa na bonbónu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]