Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace stropu-je něco lepšího než sádroš?

Od: honza11* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, prosím o radu jak nelíp zrenovovat strop ve starém domě,pořád praská,sype se, napadlo mě schovat ho pod sádroš,nebo je něco lepšího? díky všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lepší by byla celá výměna stropu. (jaké je současné složení?)

Nicméně sádrokarton udělá stejnou nebo i lepší funkci při nižších nákladech.

hodnocení

0x

Alternativa sádroše je toto. Pak jsou i mnoho jiných způsobů, jako Jardovi kazety z polyše a podobně. Vždy se bude jednat o pracnosti a ceně, samozřejmě i estetickému cítění jiného..

doplněno 27.03.14 14:26:

ProBoha proč ...zastěrkovat lepidlem s perlinkou... a pak ještě sádroš...

hodnocení

0x

Než se strop zaklopí sádrošem, doporučuji jej zastěrkovat lepidlem s perlinkou a nebo odstranit uvolněné části a natřít penetrací. Aby se nestalo že jednou upadne větší kus a bude zkrs sádroš.

Tak to uz ten strop muze rovnou srovnat do roviny a sadros netreba. Souhlas s otlucenim nesoudrznych casti, to by jsem udelal. Penetrace mi prijde zbytecna, kdyz se potom na to nebude nic davat. Tazke bud a nebo..

hodnocení

0x

já to u sebe řešil obkladovým panelem

Renovace stropu-je něco lepšího než sádroš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]