Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranit silikon s akrylove vany

Od: radeko777* odpovědí: 6 změna:
Mam kolem akrylove vany silikon,ktery potrebuji ho odstranit.Ze zdi to jde dobre,ale na vane zustavaji prosky silikonu coz jde velmi špatně odstranit.Opatrne nozem a souranim prstem.Chemikalii nechci zkouset nebot bych mohl akrylovou vanu narusit.Nevite jak to odstranit nez souranim prstem coz je casove narocne.Diky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Samozřejmě existují odstraňovače vytv/....

S vanou by to nemělo nic udělat. Nicméně bych to radši vyzkoušel.

hujer123*

Mám to odzkoušeno, vaně ani obkladům to neuškodí, jde to o něco lépe. Ale jestli si někdo myslí, žr to stačí postříkat a pak otřít hadrem, tak na to zapomeňte. Určitě je dobré nožem nebo špachtlí odstranit co půjde a ten odstraňovač použít spíše na umytí zbytků. I tak je třeba tomu vydatně pomáhat a mechanicky seškrábávat.

radeko777*
hodnocení

ano,pomaha to,ale velmi malo.Spachti a nozem mam praci na nekolik dni.To delam po milimetru,neskutecne.

instalater*
hodnocení

2x

Zdravím . S různýma odstraňovačema silikonu mám špatné zkušenosti. Moc nepomáhají. Vyhozené peníze. Používám žiletkový nůž a rouno . Rounem odstraňuji i různé škrábance na akrylátových vanách.

radeko777*
hodnocení

Mohu se zeptat co je to rouno?
doplněno 26.03.14 21:09: Myslite cistici rouno,jak jsem cetl na netu.
instalater*

Můžete. Používám obchod-vtp.cz/...= čistím tim měděné trubky před pájením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]