Nejste přihlášen/a.
Ahoj, čeká mě výběr kuchyně, doporučíte mi prosím podle zkušenosti nějakého výrobce, díky předem všem
přikláním se pro kuchyň FAKTUM z IKEA (do konce března, pak to bude jiný název), zrovna toto řeším ve vlastní kuchyni, zvítězila IKEA, čekám na duben; dostatečný výběr různých skříněk, povrchů, barev, doplňků pro vnitřní uložení, používám jejich plánovač kuchyní, jsou sice i lepší programy, ale když používám komponenty IKEA, tak je to jednodušší;
Firmu Oresi mám skoro za rohem. Od známých vím, že to patlaj s polského materiálu. je pravda, že cena dobrá. nechal jsem si udělat návrh v Oresi, kde vyšla na 80 tis. a dá se říct to samé v Lutz, ale viditelně lepčí materiál za 210 tis. a to bez spotřebičů.
doplněno 26.03.14 16:49:ještě připomenu, že přístup prodavače návrháře v Oresi, byl na místě tragickej. pak měl návrh poslat do mailu a trvalo to 14 dní po několika urgencích a to jsem si myslel, že když navštívím Oresi přímo v Březí, kde je centrála, tak že to bude výhoda.
Dobry den, my jsme vzali kuchyn z Ikea, melo zrovna akci 20% sleva. Ted tusim doprodavaji Faktum kuchyne, takze by mohli byt za slusnou cenu. pojezdy maji vyborne, korpusy take.
Oresi má spoustu špatných recenzí... Sice ne na kvalitu nábytku jako takového, ale na montáž a případné reklamace. Prý ani nesedí rozměrově...
Ikea - má pěkné kuchyně, hodně variabilní, kupovali jsme 3 linky do práce - spokojenost
Doma mám kuchyně odsud - a spokojenost taky. (montovali jsme si sami) kuchynedusek.cz/...
doplněno 26.03.14 13:13:tady je to lepší: dusekkuchyne.cz/...
Vámi dotazovaný výrobce tu měl před lety dosti negativních hodnocení, ale doba se vyvíjí a oni se zlepšují. Při jednoduché kuchyni bych se toho nebál, ale pokud máte nápady a složitosti zaměřil bych se na jistějhího dodavatele. O..si jsou přeci jen více sektorové než individuálně přizpůsobitelné, ikdyž se takto prezentují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.