Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr kuchyně-máte zkušenosti s Oresi?

Od: alena1 odpovědí: 11 změna:

Ahoj, čeká mě výběr kuchyně, doporučíte mi prosím podle zkušenosti nějakého výrobce, díky předem všem

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

přikláním se pro kuchyň FAKTUM z IKEA (do konce března, pak to bude jiný název), zrovna toto řeším ve vlastní kuchyni, zvítězila IKEA, čekám na duben; dostatečný výběr různých skříněk, povrchů, barev, doplňků pro vnitřní uložení, používám jejich plánovač kuchyní, jsou sice i lepší programy, ale když používám komponenty IKEA, tak je to jednodušší;

olaf71*
hodnocení

2x

Firmu Oresi mám skoro za rohem. Od známých vím, že to patlaj s polského materiálu. je pravda, že cena dobrá. nechal jsem si udělat návrh v Oresi, kde vyšla na 80 tis. a dá se říct to samé v Lutz, ale viditelně lepčí materiál za 210 tis. a to bez spotřebičů.

doplněno 26.03.14 16:49:

ještě připomenu, že přístup prodavače návrháře v Oresi, byl na místě tragickej. pak měl návrh poslat do mailu a trvalo to 14 dní po několika urgencích a to jsem si myslel, že když navštívím Oresi přímo v Březí, kde je centrála, tak že to bude výhoda.

romik380

Tak tojo,manželka taky chce kuchin s oresi tak nevím

hodnocení

0x

Dobry den, my jsme vzali kuchyn z Ikea, melo zrovna akci 20% sleva. Ted tusim doprodavaji Faktum kuchyne, takze by mohli byt za slusnou cenu. pojezdy maji vyborne, korpusy take.

zvidavajanca*
Ja u Ikea postradam urcite dily. Takze se nehodi vzdy a vsude.
olaf71*

také jsem nedokázal poskládat kuchyni z Ikei a výběr dekoru minimální. nakonec jsem ještě narazil na nějaký problém, který mě od Ikei odpudil

myse*
hodnocení

0x

Oresi má spoustu špatných recenzí... Sice ne na kvalitu nábytku jako takového, ale na montáž a případné reklamace. Prý ani nesedí rozměrově...

Ikea - má pěkné kuchyně, hodně variabilní, kupovali jsme 3 linky do práce - spokojenost

Doma mám kuchyně odsud - a spokojenost taky. (montovali jsme si sami) kuchynedusek.cz/...

doplněno 26.03.14 13:13:

tady je to lepší: dusekkuchyne.cz/...

alena1
hodnocení

myse - prosím můžu vědět kolik Vaše kuchně stála a máte ji vyfocenou na str. Dušek?

díky moc za radu, jsem na jejich stránkách a vypadají moc hezky, navíc Příbram máme kousek

díky

hodnocení

0x

Vámi dotazovaný výrobce tu měl před lety dosti negativních hodnocení, ale doba se vyvíjí a oni se zlepšují. Při jednoduché kuchyni bych se toho nebál, ale pokud máte nápady a složitosti zaměřil bych se na jistějhího dodavatele. O..si jsou přeci jen více sektorové než individuálně přizpůsobitelné, ikdyž se takto prezentují.

hujer321*
hodnocení

0x

Oresi a zvláště v Příbrami nebrat, neprofesionální jednání. Vlastní zkušenost.

lendak*
hodnocení

0x

Ahoj co já vím tak Oresi ne-e...nemají dobré recenze...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]