Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochranné kryty na rohy u stolu

Od: martinrais odpovědí: 5 změna:

Kdo mi prosím poradíte kde se dají koupit ochranné kryty na rohy u stolu,jsou nebezpečné a zrádné.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Seženeteje prakticky kdekoli v prodejne nábytku případně hoby domech..

ikea, kika, sconto, baumax, atd...

doplněno 26.03.14 13:36:

Nicméně bych to s tou opatrností tolik nepřeháněl. Stejně nedokážete ochránit všechny možné rohy.

Dítě se jednou praští a pak už si dá samo pozor.

Nebo ještě další varianta a to nechrátnit rohy ale dítě :)

Ochranné kryty na rohy u stolu

. . . i v domácích potřebách jsem je viděla.

doplněno 26.03.14 06:56:

asd, představila jsem si polepené rohy vším, co jste napsal, včetně tenisáku *blee* *blee* *blee*

zepe*
hodnocení

0x

Zde?

doplněno 25.03.14 08:34:

je to i kamenný obchod a nevedel jsem ze nechcete internetový obchod to mate napsat spolu s místem bydliště

martinrais
hodnocení

Děkuji za odpověd,ale nepotřebuji internetový obchod,ale přímo prodejnu kam si zajdu a toto zakoupím.

asd*
hodnocení

0x

Je to na každém rohu - nábytek, domácí potřeby atd.

Rohy jdou i olepit kartonem, izolací na topení atd. - na moderním hábytku je ostrých hran spousta, nejen rohy stolu ale i hrany skříněk atd. Na roh stolu se dá nasadit i tenisák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]