Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Finální vrstva podlahy

Od: ot odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit.V 1 patře jsem dělal podlahu z liaporbetonu,finální vrstva je hrubá a někde se drolí.Chci se zeptat jestli podlahu mohu srovnat flexibilním lepidlem,mám doma asi 5 pytlů,místnost je 36m2 nebo navrhněte něco jiného né moc drahého 8=),děkuji Ota.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Pokud bude nášlapná vrstva řešena dlažbou,nebo kobercem,není problém vyrovnání řešit flexilepidlem.To je také materiál na bázi cementu.

JABRAKA

hodnocení

0x

Srovnat lepidlem to sice můžete, ale bude stím strašná práce.

Lepidlo se Vám bude táhnout za hladítkem a než to celé dokončíte s rozumným výsledkem tak si rozšíříte svůj slovník o několik nových nadávek.

Použijte klasickou samonivelační stěrku. Samozřejmě by to předtím chtělo vysát a napenetrovat.

hodnocení

0x

Muzete. Co budete davat jako finalni vrstvu? Dlazba, lino, koberec? Jinak by jsem hlavne odstranil to, co se droli a napenetroval, at se Vam ta vrchni vrsrva chytne

ot

Finální vrstvu zatím nevím,bude to zatím sklad.Droli se kousky liaporu a zatím chci jen aby to bylo kompaktní aby se neroznasel bordel.Takze 1)Vymect kousky 2)napenetrovat 3)udělat řidší lepidlo a srovnat,lepidlo mám a stejně by za čas stvrdlo tak ho aspoň zdelam!Diky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]