Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Zdědil jsem s bytem i litinovou vanu,která kolem výpustného kohoutu zcela oprýskala až na kov, v rozměru asi 15x10 cm.Sice laik,ale mám jisté zkušenosti s kýtováním a natíráním menších defektů na autě.Myslel jsem si,že to bude něco podobného,ale není, ikdyž jako zevní nátěr jsem použil bílý voděvzdorný nátěr na kov,ale po několika měsících to na střídačku oprýskalo, takže teď to vypadá jak mapa měsíce.Myslím, že obrousit resp.odstranit následky mého snažení se mi podaří,ale chtěl bych se do toho pustit ještě jednou již ale s jistými konkrétími doporučeními a radami.Takže,prosím, pokud máte někdo nějaké zkušenosti,raďte.Díky.
opravy nátěrem, tzv. studeným smaltem mají krátkodobou životnost; setkal jsem se s tím, že se do vany vložila jakoby plastová vana, která kopírovala povrch původní, alespoň v co největší ploše, ale v reálu jsem to neviděl, doporučovali mi to známí, ale nakonec zvítězil sprchový kout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.