Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha - použítí fasádní tvrzené vaty

Od: dff odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mohu použít fasádní tvrzenou minerální vatu 5cm do podlahy? Navrch bych pak dal dvě řady přes sebe OSB desek... Ještě bych se optal, zdali mám dát mezi vatu a OSB desky kontaktní paropropusnou folii? aby vata nějakým zpúsobem nemohla do místnosti...

...pokud by nebyly možné dáti OSB desky...bylo by možné udělat vrchní beton o sile cca 6 cm..nebo musí být vyšší?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zrovna tak jako se do mpodlah dává jiný typ polystyrenu,tak do podlah je také určen jiný typ naž na fasádu.Běžně se dáva jak na polystyren tak i na vatu normálně igelitová folie!

dff
hodnocení

já si také myslel, že tam bude nějaký rozdíl, nejspíše podlahový je ještě tvrší,

No já tu kontaktní paropropustnou tam chtěl dát proto, že když tam dám parotěsnou, tak to vlastně zavřu a nebo vlhko se dostane pryč...takhle by se to z té vaty dostalo pryč, nebo ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]