Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s rotačním mopem? Opravdu to vyždímá, nebo je to jen reklama?
Ahoj. Jako hračka a na malé plochy asi dobrý. Jen, že jsem už viděl v drogérii asi 3 kousky, co šly na reklamaci. Pravda, nevím co s tím kdo dělal. Nic nevydrží všechno. A že, lidi dokážou věci. Taky se dělá taková věc, co ždímá zatahováním nahoru do násady. To je prý něco podobnýho. Taky na malé a jen zaprášené plošky.
Ahoj. Já mám jakousi zkušenost se ždímačem od Hausreinu. Je to taková obdélníková nádoba, která má na sobě zahákovaný ždímací nástavec. Něco podobného jako je na fotu výše, se rozloží šlápnutím a po vymáchání se vloží do ždímacího zařízení a šlapáním se odstraní voda. Stávalo to asi 2600 + 1600 Kč a bralo se to v Makru. Dal se k tomu dokoupit pojezdový podvozek, který dnešní inovovaný výrobek má už zabudovaný ve dně. Spíš se to hodí na větší plochy. A jako se vším, musí se s tím umět dělat. Po čase u toho prasknou vratné pružiny, které jsem nahradil udělanýma táhýlkama s pružinami ze sady na starou Škodovku 120. Aby to dobře pracovalo, musí se do toho hrnout špína jen z jedné strany. Nešůrovat sem tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.