Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rotační mop

Od: lilil odpovědí: 7 změna:

Jaké máte zkušenosti s rotačním mopem? Opravdu to vyždímá, nebo je to jen reklama?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jako hračka a na malé plochy asi dobrý. Jen, že jsem už viděl v drogérii asi 3 kousky, co šly na reklamaci. Pravda, nevím co s tím kdo dělal. Nic nevydrží všechno. A že, lidi dokážou věci. Taky se dělá taková věc, co ždímá zatahováním nahoru do násady. To je prý něco podobnýho. Taky na malé a jen zaprášené plošky.

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Máme ho od Viledy a naprostá spokojenost

cuca*
hodnocení

0x

Nevim jak zdima, ja mam spis averzi k trasnovym mopum vseobecne.

Pripada mi, ze špínu jen rozhazi. Ale je to asi opravdu jen otazka vkusu a na co je kdo zvykly.

Ja prihodim spise typ na vileda ultramax. Hlava je otocna, ma vymenne náhrady, princip jako kdyz mate hadr na kosteti.

Rotační mop

hodnocení

0x

No asi záleží na značce my jsme měli z intršpáru nevím už značku stál kolem 1000kč vydržel asi půl roku,zlomila se páčka na šlapání reklamaci neuznali žeprý potom moc moja hépe :) (má 40kg) tak jsem to spevnil plechem a šroubama a asi za měsíc se zedřeli zuby tak skončil v kontejneru na plasty

hodnocení

0x

My máme rotační mop doma, ale aby ten mop byl opravdu vyždímaný, tak to chce trochu cviku. Jinak osobně bych si ho nikdy nekoupil. Lepší je klasický mop, kde to strčíte ten mop do "kyblu" s tím otvorem na ždímání párkrát otočíte mopem a je to vyždímané.

hodnocení

0x
Funguje, ale ložisko po čase vydře do hřídelky drážku a potom se "nezakousne" a šlapete na místě. Nevyplatí se rozhodně kupovat ty nejlevnější kousky

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Já mám jakousi zkušenost se ždímačem od Hausreinu. Je to taková obdélníková nádoba, která má na sobě zahákovaný ždímací nástavec. Něco podobného jako je na fotu výše, se rozloží šlápnutím a po vymáchání se vloží do ždímacího zařízení a šlapáním se odstraní voda. Stávalo to asi 2600 + 1600 Kč a bralo se to v Makru. Dal se k tomu dokoupit pojezdový podvozek, který dnešní inovovaný výrobek má už zabudovaný ve dně. Spíš se to hodí na větší plochy. A jako se vším, musí se s tím umět dělat. Po čase u toho prasknou vratné pružiny, které jsem nahradil udělanýma táhýlkama s pružinami ze sady na starou Škodovku 120. Aby to dobře pracovalo, musí se do toho hrnout špína jen z jedné strany. Nešůrovat sem tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]