Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nemáte někdo zkušenosti s podlahovinou z OSB desek - broušených na místě a nalakovaných (2x až 3x)? Je to dobré nebo špatné? Zdá se mi to jako jedno z nejpracnějších řešení a z ne příliš hezkých ve srovnání s nabídkami podlahovin (např.lino). Možná je to levné . . :-O
2x
Pokud se položí desky na pevnou podlahu,na příklad na stará prkna při rekonstrukci,Splní současně několik úkolů,konstrukční,nosnou i dekorační a užitkovou plochu.Pod podlahové krytiny se steně musí dát deskový materiál,nebo beton.
Takto jsem rekonstruoval kuchyňskou podlahu ve starém domě.
JABRAKA

0x
No můj strejc to má takhle v půlce bytu,a nevypadá to špatně,jde to aspoň rychle položit,údržba skoro žádná,když na to něco spadne a udělá to důlek dá se dost jednoduše opravit.
0x
Hezké - je to otázka vkusu. V bytě před lety jsem ji dělal v obýváku, byli jsme spokojeni, v dalším domě v kuchyni, tam byla zásadní chyba, že jsem použil nebroušené desky a přebrousil jsem je jen tak aby se neřeklo a drží se v tom špína no a do třetice jsem si je dal v současném domě do pracovny protože jsme to tak chtěli a líbí se nám. Ty poslední byly tedy už kupované broušené, lakováno 2x Sambou (nebo3x, je to pár let) a kde sedím a jezdím tak mám takovou plastovou podložku z Ikea, protože asi po třech letech ježdění jsem lak rozjezdil nejprve v místě spáry a potom to pokračovalo a začala se drolit deska. Ale běžné chození nic nedělá, v botech od písku a bláta tam tedy nechodíme. Na beton po všech těch zkušenostech doporučuji, ač se to nezdá min tl. 15 mm, 12 mi přijde málo, vlnilo se mi to.
- Tloušťka OSB - konstrukce podlahy
- Lze použít OSB desky jako podlahu?
- Parotěsná folie na OSB pod plovoucí podlahu?
- OSB desky jako finální podlaha
- OSB podlaha na chalupu?
- Osb desky na podlahu
- OSB podlaha - jak to vypadá?
- OSB nebo P3 desky pro roznašecí vrstvu podlah
- Jaké OSB desky na podlahu?
- Osb podlaha
- OSB desky jako podlahu do kuchyně
- OSB podlaha
- Pokládka dřevěné podlahy
- OSB podlaha
- OSB podlaha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.