Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranení fleku z kuchyně žlute

Od: stefan* odpovědí: 4 změna:

prosím o radu jak se zbavit zlutych skrvn v kuchyni na strope dekuji za informace

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kde jsou ty skvrny? Nad sporákem? Nad oknem u ventilačky? *sok* Namočit, oškrábat, vymalovat. Když neoškrábete, udělají se puchýře a barva stejně spadne *plac*

hodnocení

1x

Tento problém jsem řešila asi před 2roky taky v kuchyni.Jsem kuřák a ještě používáme na vaření plyn.Sedla jsem k internetu a jedna malířská firma nabízela své služby i s popisem materiálu,které k tomu používá.Tam jsem se dočetla zmínku o savu.Po konzultaci s majitelem firmy jsem vymalovaný,uschlý strop přejela válečkem namočeným v roztoku sava a fleky před očima mizely. mamina

doplněno 21.03.14 17:15:

Maluji primalexem a opravdu jsem hleděla,jak to před očima bělelo.Mimo jiné v obýváku svítím bodovými žárovkami a kolem nich mi to zažloutlo.Taky pomohlo savo,jinak bych musela malovat celý strop.

Mamino, čím byl ten strop vymalovaný? ;) Dobrý nápad, ale snesou to všechny druhy nátěru?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ptát se, od čeho ty skvrny jsou a jak se tam dostaly, je asi zbytečné.

Obecně - skvrny přetřít normální barvou (např. bílý Balakryl) a potom vymalovat celý strop nebo místnost. Možná i ještě před tím natíráním odmastit a oškrábat.

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]