Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrovnání za služby a vodného stočného

Od: tim odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

měl bych dotaz, budu prodávat byt a potřebuji se vyrovnat s většin. majitelem který má na starosti platby za služby a vodu, o zaplacení služeb a vodného a stočného v domě kde bydlím (byt mám v ov) za období od roku 2010 až do 30.4.2014. před rokem 2010 jsem mu normálně platil zálohy za služby a vodné stočné (jde o starý dům kde je pouze jeden hlavní vodoměr a stav se vždy měl rozpočítat rovným dílem mezi všechny byt jednotky, atd...) ale protože po třech letech nebyl majitel schopen udělat vyúčtování za vodné a stočné, tak jsem mu odmítnul platit, protože nebyl nikdy ani přeplatek a ani nedoplatek a protože chci prodat byt tak se s ním potřebuji nějak vyrovnat, tak jsem mu nabídnul i když na tom prodělám, že mu za každý rok zaplatím paušál 5000kč za veškeré služby a vodné stočné za jednu osobu za období od r. 2010 do 30.42014. Prosím o radu jak bych to měl sepsat, že na bytě nejsou žádné závazky za služby a vodné a stočné je zaplacené.

Předem moc Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to ti snad má vystavit majitel, že mu nic nedlužíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]