Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,dělali jsme rekonstrukci staršiho domku ,jen ještě verandu která u něj stojí nemáme ,veranda se dřivé
použivala jako vchod asi a jsou vevnitř dveře které vedou do obýváků.,má posunovací okna a dřevěnou podlahu .
nemůžeme se zozhodnout či zbourat a postavit prosklenou celou nebo jen vyměnit okna a dveře ,a muselo by se nahodit na dřevo omitka aby to zapadalo k domku ,nevim co by vyšlo levněji a také zda co by bylo praktické ,za vice názoru a rad děkuji
Zdravím,
podle jednoho snímku těžko posoudit, v jakém stavu je veranda. Ale pokud mám říct čistě svůj názor, tak veranda se mi líbí tak jak je, takže já bych ji neboural a ani neomítal, ale max bych udělal (či nechal udělat - podle toho, o co by se jednalo) rekonstrukci oken a dveří (nátěry, přetmelení oken atd.)
Jednak náklady na renovaci asi vyjdou podstatně nižší (zvlášť pokud by se to provádělo svépomocí) a za druhé dnes, co jsem si všimnul, jsou podobné vstupní verandy, přístřešky a pod poměrně "v kurzu". Kromě toho - pokud byste udělali vstupní verandu omítnutou, bude vidět, že je to tak nějak "z nouze cnost" přístavek, kdežto takhle to vpadá, že to tak mělo být už podle plánů.
Ale to je fakt jen můj soukromý názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.