Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jestli musím světlo v koupelně dávat na proudový chránič pokud ano jestli stačí na chránič třeba společně s více místnostma, kde by jeden světelný okruh byl na jednom chrániči. Zásuvky v koupelně budou mít proudový chránič budou jen řekněme 2 mohu to dát na proudový chránič například společně s kuchyní. Díky
*... zapojují na jeden chránič celý byt...
doplněno 19.03.14 20:50:@vlada: mít celý byt přes jeden chránič a navíc přes to zapojit kotel, lednici, bojler a vše ostatní je opravdu velmi nepraktické. Protože, když ten jediný chránič vypadne, tak jste bez světla, bez "čehokoli" a tím i bez sebevědomí.
Pak už jen záleží na tom, jestli zrovna jste doma a potmě šátráte, abyste našel aspoň sirky a pomoví nich trefil ke skříňce a mohl chránič nahodit. Anebo nejste doma a třeba obsah mrazáku (možná i se spotřebičem) za použití plynové masky vyklopil do kontejneru.
Nebudu se více rozepisovat, moje názory jsou i v jiných vláknech na toto téma...
doplněno 19.03.14 20:52:@vlada v pohodě...
Zdravím
Trochu jsem nepochopil Hopa, ale určitě to myslel dobře. Na jeden objekt, třeba byt, se dává jeden proudový chránič. Nakonec proč víc. Víc proudových chráničů se dává jenom v případě průmyslových aplykací. Takže na otázku, v bytě stačí jeden proudový chránič.
doplněno 19.03.14 20:44:Už jsem Hopa pochopil, píše to dobře, špatně jsem četl. Hope sory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.