Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panenka a kočka - vodorovná poloha?

Od: repty® odpovědí: 5 změna:

Lze provozovat hydraulický zvedák (panenku) nebo řetězový zvedák (kočku) ve vodorovné poloze?

Řetězových zvedáků je více druhů, proto uvádím typ: dovavanik.cz/...

Rozhodl jsem se, že přesadím vzrostlý strom - a potřebuji zemní bal "podseknout".

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

pro vaše účely je mnohem vhodnější HUPCUK

Panenka a kočka - vodorovná poloha?

hujer123*
hodnocení

2x

S tím řetězovým kladkostrojem by neměl být problém, pokud zajistíte správný náběh řetězu na ozubené kladky. U hydraulické panenky hrozí vylití oleje a vniknutí vzduchu do válce. Musela by se úplně naplnit a důkladně utěsnit nádobu se zásobním olejem.. Principiálně není důvod, proč by nefungovala.

hujer123*
hodnocení

2x

S tím řetězovým kladkostrojem by neměl být problém, pokud zajistíte správný náběh řetězu na ozubené kladky. U hydraulické panenky hrozí vylití oleje a vniknutí vzduchu do válce. Musela by se úplně naplnit a důkladně utěsnit nádobu se zásobním olejem.. Principiálně není důvod, proč by nefungovala.

Ale zátka musí umožňovat přístup vzduchu, takže by se panenka musela položit tak, aby zátka směřovala nahoru. Pokud nehrozí, že něco spadne není problém to ve vašem případě vyzkoušet.

hodnocení

0x

Mám osmitunovou sovětskou panenku a ta ve vodorovné polze nefunguje. Nezjišťoval jsem proč, beru to jako fakt.

hodnocení

0x

Tím hydraulickým asi ne Bude se zavzdušňovat a nemáte v autě nůžkový?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]