Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlahové topení v létě

Od: petra78 odpovědí: 5 změna:

dobrý den,mám novostavbu s podlahovým topením. chtěla bych poprosit o názor co s podlahovým topením v létě. Někteří mi radí, že i tak by měla voda cirkulovat a jiní zase, že je to zbytečné. Jak to tedy má být?

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

3x

Zdravím. Jednou za dva měsíce bych to na čtvrt hodinky pustil , abych protočil čerpadlo. Naučte se koncem září si udělat topnou zkoušku. Kdyby byl nějaký problém , tak se dá v pohodě ještě řešit. Jakmile začne topná sezóna , tak už je velký problém sehnat topenáře.

hodnocení

2x

Behem leta zapnu alespon jednou podlahovku na 1-2 hod. Jinak neresim. Mit to pustene porad je zbytecny luxus.

jezevecmoudry
hodnocení

0x

No my jí vždycky v březnu vypnem a v říjnu zapnem. Bez problémů.

hodnocení

0x
Občas je v létě par studených dnů, kdy ji na chvíli pustíme, ale jinak neřešíme. Pro čerpadlo by bylo lepší protocit... Ale sám to nedělám. :)

hodnocení

0x

Moje podlahovka mimo sezénu stojí, čerpadlo neprotáčím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]