Nejste přihlášen/a.
Jaká se dává tloušťka lepidla pod dlažbu, na beton? Tak aby jsem docílil stejné výšky dlažby s okolní, horní hranou např. rámu, který je napevno. Dlažba má např. tl. 15mm. Beton pod horní hranou ránu je 20 mm. Takže 20-15, na lepidlo zbývá 5mm. Je to moc, málo, nebo akorát?
Dík
Zdravím . Mne zaráží ta tloušťka dlažby 15 mm . S tím jsem se ještě nesetkal . ( pokud to nedáváte pouze jako příklad. ) Na lepidlo pod dlažbu počítám tak 5mm . Většinou používám 8 -10 hřeben. Záleží také na velikosti dlažby a rovnosti podlahy. Prvně doporučuji si celou podlahu řádně proměřit .Pokud není samonivelačka a je velká plocha , tak si udělám prvně terčíky a pak jedu. Lepidlo samozřejmě flexi .
Půl cenťáku je skoro akorát, možná skoro moc. Dlažba se natahuje lepidlem třeba centimetrovým hřebenem při nějakém sklonu toho natahováku, mohlo by to vyjít. Ale záleží na obkladači, lepidle a jeho konzistenci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.