Nejste přihlášen/a.
Zdravím kutilové a přátelé,
potřebuji poradit, jak co nejefektivněji uchytit tento krajní sloupek na fotce? Situace je taková, že už mám hotovou plovoucí podlahu a pod ní cca 15cm betonu, nemám tam připravené žádné roxory ani nic takového. Uvažoval sem vyrobit držák z nerezu spodek destičku třeba 80x80mm, doprostřed navařit kulatinu 30mm a nechat do sloupku navrtat díru o stejné tloušťce. Pak to nějakým způsobem nasunout a "přilepit" k sobě?
Říkám si, jestli nevymýšlím už vymyšlené, aneb. není už nějaký takový úchyt podobného typu už vyrobený?
Nebo nenapadá Vás lepší řešení? Zábradlí mi měl dělat známý, stolař, ale už je to pár měsíců co na mě nemá čas a můj 14ti měsíční syn začíná pomalu chodit a zábradlí pořád nikde
Kdyby náhodou někdo na tuto mou otázku narazil a nevěděl si rady, jak sloupek uchytit do země, tak sem to nakonec vyřešil pomocí čtyř kombi šroubů, zavrtaných do sloupku a do betonu uchycený pomocí chemické kotvy. Úkol splněn, drží jak čert Ještě dvířka, přeletět to lakem a můžu pokračovat na něčem jiném ... pro lepší orientaci přikládám foto..
.
.2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.