Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Kolik musí mít přístřešek o délce 4,5m a šířce 3,5m stojen a jak silných? Děkuji
Ono to je vcelku jedno. Ženská na ležato a dříví na stojato vydrží nejvíc.
Takže to v pohodě unesou čtyři stojiny 12x12. Když tam dáš 10x10, taky to bude stát. Záleží jaký máš možnosti, co máš u baráku, nebo jestli to budeš kupovat. Pokud ti třeba leží u baráku trámy 16x16, udělej to z nich. Já když něco dělám, kouknu co mám doma, případně co má soused, co by za pár korun nechal a teprve pak se rozhlížím jinde.Když mám slabší věci, tak to dám hustěji.
Jelikož si s tím nevím rady, ptala jsem se již známého a bylo mi řečeno,že jich musí být 6 a nejlépe 12cm silných.Zdá se mi to také hodně a proto jsem s dotazem zde.Díky
Jenom bych doplnil , že ještě záleží na sklonu střechy a na lokalitě. Pokud je u vás běžně metr sněhu , tak bych to bral v úvahu.
Ahoj. Ta zmínka o lokalitě je na místě. V horách, kde je 9 měsíců zima a napadnou 3 m sněhu a nechuti ho shazovat, je to fakt na místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.