Nejste přihlášen/a.
zdravím ma zakopenou vanovou vypust podobnou jako je zde tesneninyvlt.cz/...
Chtěl jsem se zeptat zda ohledně těsnění zda má pouze zespod vany přikreslil jsem obrazek, jde mi o to že když dám těsnění tak jako na obrazku spodním bude vypust trochu výše a teda trocha vody zustane okolo vypustě. snad to pujde z obrazku pochopit. V montážním návodu není o tom zmínka.
dík za odpovědi
Zdravím . Je několik typů těsnění.
1. Pouze silná guma - dává se dolů
2.Asi milimetr silný molitan -nahoru a silná guma dolů.
3. Těsnění ve tvaru U ( to máte asi vy) navlíká se na vanu. Slabší nahoru ,silnější dolů. Pokud to nechcete z důvovu jenž jste uvedl , tak bych doporučoval dokoupit těsnění jiné. Silná guma a dát ho dolů. Je fakt , že některé vany mají hlubší prohlubně u výtoku a jiné ne.
Pokud budete nahlížecí otvor u sifonu vany zadělávat kachličkou , tak bych stím chvilku počkal , než budete mít jistotu že sifon dostatečně těsní. Hodně zdaru.
Silný těsnění se dává dolů pod vanu. Ale nahoru je potřeba alespon nějaký slabý těsnění. Jde o to aby při napuštěný vaně voda neprotékala pod vrchním kroužkem.
Ano, proteče do odpadu. Jen když se člověk vyvalí do vany, může se mu stát, že za chvíli bude na suchu. O nic jinýho nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.