Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará vana

Od: ak odpovědí: 6 změna:

Prosímm má někdo zkušenosti s renovací vany? Vložkování a pod.? Bourat koupelnu nechci. Děkuju a zdravím AK

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Oprava vany je řešení v nouzi. Pokud chcete mít bezvadnou vanu na roky, tak jedině výměna. Není tak strašná práce, jak to vypadá. Už se to tu párkrát řešilo, pohledejte.

albatros498022*
hodnocení

0x

Ve starém bytě jsem renovaci měl, ale nevzpomínám si už na firmu, ale drželo to perfektně a bylo to vcelku i za slušné peníze. Dělali to do těžké litinové vany.

doktpr365*
hodnocení

0x

Těch způsobů je více,různé nátěry nebo vložky.

chadalik.cz/...

Když zadáte do vyhledávače renovace vany tak vám to nabídne spoustu odkazů. Myslím,že se moc nevyplatí ty ceny jsou poměrně vysoké.

kono
hodnocení

0x

Hledal jsem to ráno na internetu, také nechci bourat koupelnu. Našel jsem studeny-smalt.cz/...

hodnocení

0x

Tak kvůli výměně vany snad koupelnu není třeba bourat.

Pokud to bude dělat šikovní instalatér, nebo dobrý kutil, dá se vana vyměnit bez zbourání poploviny koupelny.

jabraka*
hodnocení

0x

Opravit vanu natíráním epoxidovým emailem není příliš náročné.Ten nabízený speciál je ovšem předražený.Bílý email dvousložkový přijde na třetinu.Jen jeho aplikace je trochu náročnější,je nutno míchat složky v malém množství a pracovat rychle.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]