Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit podhled uvedený v příloze?

Od: msl* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám dotaz na odborníky, od kterých zde čerpám. Chtěl bych vytvořit podhled jako je na prvním obrázku, akorát mám problém, potřeboval bych vědět z jakých profilů a jak se v tomto případě dělá uchycení podhledu, popřípadě sešroubování. To samé i u obrázku číslo 2, myslím pouze jak udělat ten schodek. Podhled ze sádrokartonu jsem už dělal, ale nevím jak se tvoří toto :) Děkuji za vaše rady, popřípadě odkazy, fotografie.

Jak vytvořit podhled uvedený v příloze?
Jak vytvořit podhled uvedený v příloze? #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

určitě už se to tu kdysi řešilo,ale bude to hodně dávno.

k obrázku číslo 1. viděl bych to na rám z CD a UD profilů, který ja zavěšen ke stropu a poté osazen SDK.

č.2. je vlastně to samé. pohrát si s kombinací UD a CD.

kjanik112*
hodnocení

0x

Souhlas s předešlým, také je možné si truhlářsky udělat kostru z hranolků. Ten podhled v kuchyni je sice efektní, ale víte, co na něm bude po čase prachu? A jak to pak budete čistit?

doplněno 15.03.14 21:57:

Hranolky mají rozměr dle požadované tloušťky podhledu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]