Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo fígl jak vyčistit klasický hřeben? Od těch pevně přichycených mastnýcn nečistot vlasů. Zkoušela jsem je namočit, pak kartáčkem vyčistit, ale nakonec jsem musela vzít pilník a čistit jednotlivé kousky hřebenu a to je dost pracné a tak mně to neba. Tak třeba někdo ví, jak vyčistit hřeben jednoduše.
Tak pokud jste si s nim dala tu praci a nevyhodila ho, tak ho umyjte po kazdem pouziti, nebo casteji nez doted a pujde to snadno. Pak staci oplachnout, nebo mydlova voda a kartac.
doplněno 15.03.14 13:57:Tak pokud je to kartáč, coz u me neni klasicky hřeben, tak ho namocim do zhave vody a "klasickym hrebenem ty vlasy vytaham a tou zhavou vodou ty necistoty celkem pusti.ale mam umely s temi gumovymi trny.no a kdyz uz je vylamany, nebo proste uznam, ze je to treba, koupim novy.
No potěž koště. Vy používáte hřeben bez umytí tak dlouho, až to jde dolů jen pilníkem? ![]()
Jinak, já nic neodmáčím, čas od času hřeben vydrhnu kartáčkem a mýdlem. Nejdřív napříč přez zuby, to udělá hustou pěnu a pak podélně po zubech ze všech stran. Za pět minut hotovo. Ještě se mi nestalo, že by to nešlo dolů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.