Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
může mi někdo poradit jak upravit levně umakart.jádro koupelny a WC-kromě tapet? Na zbourání a přestavbu nemám peníze, chtěla bych alespoň vylepšit vzhled té hrůzy. Díky moc za rady. Milena.
Známé jsem lepil přímo na umakart,jen trochu projel šmirglem a na to přímo flexilepidlem.Šlo o obklad v bytu 1+1-takže spíše sprchový kout.Spokojenost a má to již přes deset roků.Osobně jsem si to jen lepil za linku a poté při rekonstrukci jsem je zkoušel sundat-ani jedna nešla.To jsem jen projel šmirglem a manželka předtím jen omyla s jarem!Ale nebyli tam žádně al lišty,jen v rozích gumové profily a ty jsem odříznul! nic se nerozpadlo.Lišty z al byly jen okolo dveří.
doplněno 14.03.14 16:51:Mileno a kde to potřebujete?Pkd to není tajné!
Hezkou koupelnu můžete mít, když použijete obkladové desky do vlhkého prostředí. Od obkladaček nejsou k rozeznání, snadno se montují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.