Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych prosbu zdali byste mi neporadili jak a čím nejvhodněji dorovnat betonovou podezdívku u vjezdu do garáže (viz fotografie). Měl bych představu vytvořit rovinu a natáhnout na ní směs s pryskyřicí, myslím že se jmenuje Marmolit a nalepit čepce. Poradíte mi prosím co nejlépe použít pro spojení se starým betonem a dobrou adhezi či přípravu pro nátah pryskyřice? Mám také beton penetrovat?
Díky moc za rady.
Já jsem tak zatížen na polystyren. Takže bych vzal XPS vyflovaný, 2(3)cm přilepil, natáhl perlinu, lepidlo, a marmolit nebo podobné s různým názvem.
Polystyren mě v první chvíli napadl taky, akorát bych měl obavu jednak z lepení na ten profilovaný taras a druhák z toho, že tam po tom někdo bude z vrchu skákat, sem tam to manželka vezme autem atd. :D Nicméně byla by to podstatně rychlejší a pohodlnější varianta a za předpokladu použití XPS bych se toho konec konců taky nebál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.