Nejste přihlášen/a.
Jaké WC je lepší? Chemické nebo ekologické? Chci zakoupit na novou chatku. Nemáte zkušenosti, kam vylít odpad z chemického? Slyšela jsem, že lze zakoupit nějaké enzymy do odpadu, které se dají využít dále na komposty a nejsou škodlivé. Ekologické WC se mi zdají dost drahé a jsou dosti velké.
Vase kadibudka je opravdu "originalni
vpalat.cz/...Dobry vecer.nasla jsem toto chemicke wc, ktere je bez budky . je tam i cenik.libi se mi, ze je to omyvatelne.a kadibudku peknou, drevenou, muzete udelat kolem tohohle vynalezu. Klasicka kadibudka jiste vyjde levneji, ale taky tam je pak problem -kam s tim.
Ale kazda vec ma sve reseni. Radne to promyslete.nekdo jiste svoji dalsi radu prida.treba zrovna chatar co mel podobny problem
Na internetu pisi i o ekologickych pripravcich do chemickeho wc.snad by pak sel vylit na kompost.
Také tam jsou nejaka kompostovaci wc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.