Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenáročná rostlina na terasu

Od: jarmik* odpovědí: 2 změna:

Mám schizofrenický dotaz. Chtěl bych si dát něco na venkovní terasu (většinu dne ve stínu), aby to bylo v květináči a přežilo to naši velice nepečlivou péči. Nějaké tipy? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

2x

Jakýkoliv druh borovice stáří tak něco přez pět roků. Nevadí ji přelití a ani sucho a s hnojením to stačí tak jednou nebo dvakrát do roka. Borovice totiž umí vyžít z mála. Jen si vemte stromy z prachovských skal jak se jim daří na skalách...Vím o čem mluvím... pěstuju bonsai a borovice mám moc rád. Velice dekoratívní je borovice kleč. V dostatečně velkém kontejneru vám zajde jen když ji zalejete kyselinou

jarmik*

Děkuju, zní jako něco pro mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]