Nejste přihlášen/a.
Ahoj skoro všem: D (Hudzine nečti to nebo tě trefí šlak a budeš tahat nohu: D)
Poradte ze svých zkušeností ,jaký vybrat potěr pro dorovnání a zároven i zvýšení podlahy (pod dlažbu)
Jedná se o zvýšení podlahy o tlouštce cca 4 cm
Nabízí se potěry:Prince Color jemný, Cemix potěr 20,Weber potěr,Estrich potěr...máte s některým zkušenost?
To je mazec ta Vaše podlaha Pak nezapomeňte napsat kdy jste podlahu úspěšně dokončili.
Ještě Vám trochu zamotám hlavu...
Když už se budete nesmyslně míchat s pytlovaným betonem, tak si do něj přidejte polymerové vlákna aby tam nebyla jediná prasklinka :D
Do kdyby pak zkrz tu dlažbu byla vidět.
requied: DD... já věděla že mi tady všichni něco tajíte!: D
doplněno 11.03.14 23:35:se podívejte sem...všechno udělal jak měl...a stejně to ruplo!: D
doplněno 11.03.14 23:58:nebo tohle...katastrofa...přitom to políval..všechno dodržel a už se mu zvedaj rohy potěru:/...a pak se mi divíte že,to tak řeším!: D to vážně není prd*l
Neudělal. Karisíť pod betonem je úplně na howno, má být mezi polovinou a 2/3 výšky betonové vrstvy. Ale to už mu tam snad někdo napsal, četla jste to celé? Já sice ne, ale stačily mi fotky...
takže kvůli té kari síti se mu zvedly rohy potěru?...tak já už nevím..mám teda říct řemeslníkům at mi tam naflákaj ten potěr z betonářky?...a tu podlahu teda vykopat?..když se vykope bude tlouška cca 4 cm...když se nevykope tak 2 cm někde možná 2,9 cm...Hopčo kde jsi?: D
doplněno 12.03.14 11:00:aha aha..už mám jasněji Hopiku...víš co mě ještě napadlo...co to udělat takhle...ale vymyslela jsem to já,takže to ber s rezervou a hlavně se nesměj!: D... že by se to vykopalo, podklad (starý beton) řádně napenetroval ...a na to by se prdla tenká vrstva lepidla...(nevím jestli flexi nebo normálního a jak tlustá vs tenká) ...a na to vylít beton z betonárky ( 4 cm ) a na to už jen penetrace a lepit dlažbu...co Ty , Hudzi,Milan,Dakon a ostatní na to?: D
Vy tu neustále řešíte nějaký prasklinky na kterých, i kdyby náhodou vznikly, vůbec nezáleží, zatímco jste pro...la půl roku života v rozkopaným bytě a x (desítek) tisíc za nějaký chemický pokusy a omyly. To nejde...fakt to nejde.
Hudzi co je ti?..tobě není dobře?..nemáš málo Hořčíku,tohle se mi nelíbí: D...
Náhodou abys věděl,tak už jsme domluvení s panem řemeslníkem...Vyseká tu zed,nově nahodí do roviny..a co se týše té podlahy...domluvili jsme si dvě varianty...Kopat se to nebude(Už slyším Hopčovo "A NEŘÍKAL JSEM TO!):. D...vrstva,co je tam ted se napenetruje,pak natáhne tenká vrstva lepidla a ještě do živýho prý dá potěr( dle výšky se rozhodne jaký) bud potěr smíchanej s lepidlem nebo jen potěr z betonářky...dle mých výpočtů to bude asi dělat místy 2 cm a někde až 2,9 cm...
tož co vy na to? souhlasíte už krucinál!: D
Lepidlo asi zbytečný, ale pro mě za mě...může bejt...hlavně už to konečně dodělejte, už jsem nakoupil rachejtle a šampus, ten má bohužel záruku jen do dubna 2016, s Váma to bude jen tak tak... :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.