Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cementový potěr-Jaký vybrat

Od: lendak* odpovědí: 16 změna:

Ahoj skoro všem: D (Hudzine nečti to nebo tě trefí šlak a budeš tahat nohu: D)

Poradte ze svých zkušeností ,jaký vybrat potěr pro dorovnání a zároven i zvýšení podlahy (pod dlažbu)

Jedná se o zvýšení podlahy o tlouštce cca 4 cm

Nabízí se potěry:Prince Color jemný, Cemix potěr 20,Weber potěr,Estrich potěr...máte s některým zkušenost?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Půl kubíku štěrku (potěru) 3metráky cementu promíchat prolít a máte víc jak polovinu peněz ušetřených :) Jinak je to vážně jedno zvlášť pod dlažbu

doplněno 11.03.14 22:21:

no jestli to nebude na hlině tak to nepopraská ale klidně dam dejte kari (né koření :-D)síť ale jsou to zbytečně vyhozené prachy

lendak*
hodnocení

ale nepopraská to?...je to relativně malá vrstva...

lendak*
hodnocení

..Magor: Hm..to by znamenalo,že měl pravdu Hudzi když mi radil potěr přímo z betonářky že: D

hudzi*
hodnocení

0x

:D :D :D :D :D Jedu do Přerova, tohle se už nedá. :D :D :D :D :D

lendak*
hodnocení

: dddddddddddddddddddd

hodnocení

0x

To je mazec ta Vaše podlaha :) Pak nezapomeňte napsat kdy jste podlahu úspěšně dokončili.

Ještě Vám trochu zamotám hlavu...

Když už se budete nesmyslně míchat s pytlovaným betonem, tak si do něj přidejte polymerové vlákna aby tam nebyla jediná prasklinka :D

Do kdyby pak zkrz tu dlažbu byla vidět.

lendak*
hodnocení

requied: DD... já věděla že mi tady všichni něco tajíte!: D

doplněno 11.03.14 23:35:

forum.tzb-info.cz/...

se podívejte sem...všechno udělal jak měl...a stejně to ruplo!: D

doplněno 11.03.14 23:58:

e-filip.sk/...

nebo tohle...katastrofa...přitom to políval..všechno dodržel a už se mu zvedaj rohy potěru:/...a pak se mi divíte že,to tak řeším!: D to vážně není prd*l

hop®

Neudělal. Karisíť pod betonem je úplně na howno, má být mezi polovinou a 2/3 výšky betonové vrstvy. Ale to už mu tam snad někdo napsal, četla jste to celé? Já sice ne, ale stačily mi fotky...

lendak*
hodnocení

takže kvůli té kari síti se mu zvedly rohy potěru?...tak já už nevím..mám teda říct řemeslníkům at mi tam naflákaj ten potěr z betonářky?...a tu podlahu teda vykopat?..když se vykope bude tlouška cca 4 cm...když se nevykope tak 2 cm někde možná 2,9 cm...Hopčo kde jsi?: D

doplněno 12.03.14 11:00:

aha aha..už mám jasněji Hopiku...víš co mě ještě napadlo...co to udělat takhle...ale vymyslela jsem to já,takže to ber s rezervou a hlavně se nesměj!: D... že by se to vykopalo, podklad (starý beton) řádně napenetroval ...a na to by se prdla tenká vrstva lepidla...(nevím jestli flexi nebo normálního a jak tlustá vs tenká) ...a na to vylít beton z betonárky ( 4 cm ) a na to už jen penetrace a lepit dlažbu...co Ty , Hudzi,Milan,Dakon a ostatní na to?: D

hudzi*

Já už nemůžu...chtěl jsem k tomu ještě něco napsat, ale už prostě nemůžu. :D

hudzi*

Vy tu neustále řešíte nějaký prasklinky na kterých, i kdyby náhodou vznikly, vůbec nezáleží, zatímco jste pro...la půl roku života v rozkopaným bytě a x (desítek) tisíc za nějaký chemický pokusy a omyly. To nejde...fakt to nejde.

lendak*
hodnocení

Hudzi co je ti?..tobě není dobře?..nemáš málo Hořčíku,tohle se mi nelíbí: D...

Náhodou abys věděl,tak už jsme domluvení s panem řemeslníkem...Vyseká tu zed,nově nahodí do roviny..a co se týše té podlahy...domluvili jsme si dvě varianty...Kopat se to nebude(Už slyším Hopčovo "A NEŘÍKAL JSEM TO!):. D...vrstva,co je tam ted se napenetruje,pak natáhne tenká vrstva lepidla a ještě do živýho prý dá potěr( dle výšky se rozhodne jaký) bud potěr smíchanej s lepidlem nebo jen potěr z betonářky...dle mých výpočtů to bude asi dělat místy 2 cm a někde až 2,9 cm...

tož co vy na to? souhlasíte už krucinál!: D

hudzi*

Lepidlo asi zbytečný, ale pro mě za mě...může bejt...hlavně už to konečně dodělejte, už jsem nakoupil rachejtle a šampus, ten má bohužel záruku jen do dubna 2016, s Váma to bude jen tak tak... :D

lendak*
hodnocení

: DDD zbláznil ses...to budem teprv u obyváku: D

hudzi*

Aj boha mária...vy budete dělat celej byt? Tak to se tady ještě dozvíme věci :D

lendak*
hodnocení

: D ještě by se vám stýskalo: D...to zas bude založenejch otázek : DDD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]