Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrekonstuovat koupelnu

Od: alusska* odpovědí: 6 změna:

Rádcové, jakožto žena se v tom nevyznám, tak se ptám:

v bytě, ve kterém momentálně nebydlím je koupelna v původním stavu - zastaralá a nehezká. Ráda bych ji komplet zrekonstuovala. Rozměr je tak 3,5 x 2 metry, takže nic velkého. Ráda bych tam vyměnila vanu, záchod, umyvadlo, obklady.

1. na koho bych se tak měla obrátit, aby mě to nezruinovalo - dát to firmě, nebo nějakýmu soukromnívi jednitlivci?

2. jak dlouho by taková rekonstrukce mohla trvat?

3. nevíte, zda se dává v prodejně sleva, když tam budu kupovat obklady, vanu, záchod a umyvadlo?

Jsem z Českých Budějovic. Pokud byste měl někdo dobrou zkušenost, budu ráda, pokud budete sdílet kontakt.

děkuji. Alusska

doplněno 11.03.14 17:17:

zde je fotka stávajícího stavu ..

Jak zrekonstuovat koupelnu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1. Na někoho kdo to umí...není z druhého konce ČR...a má slušné reference

2. cca týden, spíše o něco déle

3. jistě, slevu ám dá dnes každý, otázka je z čeho tu slevu bude počítat...

doplněno 11.03.14 17:20:

P.S.: lepší by byl půdorys než foto...Nicméně ten kotel pokud tam zůstane, bude i po rekonstrukci dělat opravdu "parádu"..

Nechte si zpracovat vizualizaci, ev.alespoň slušný půdorys s přesným zákresem všech zařizovacích předmětů (a také s ohledem na stávající odpady...).

alusska*
hodnocení

Děkuju za odpověď. Plánek bohužel zpracovaný nemám. Ten kotel tam nechám - radila jsem se s kotlařem a ten mi řekl svůj názore a to ten, že se vyplatí tu a tam zaplatit nějakou tu opravu, než za tisíce pořizovat kotel nový. Vím, že je strašný, ale když funguje, tak ho měnit zatím nebudu.

Nejde o to že kotel funguje...

Ale opticky je tam jako "pěst na oko"...a ještě nad vanou.

Osobně mi tyhle věci (včetně pračky) v kouupelně vadí, (zejména pokud dispozice a velikost koupelny nedovoluje je zakrýt a schovat).

alusska*
hodnocení

Což to máte absolutní pravdu. Dispozičně je ten byt docela malý a tak vzniknul tento paskvil. Ideální to není ..

cuca*
hodnocení

0x

Dobry den.jen dodam,nevim jake mate potrubi, ci elektrinu, ale pokud máte rozvod vody v zel.trubkach, nechte si to take rovnou vymenit. Z jedne vody na cisto.

Mamka delala koupelnu ze Sika, vizualizaci vam udelaji, akce treti prani zdarma. No a co se tyce vyberu remeslnika. Poptejte se po znamych, nebo najdete na internetu někoho pobliz a nechte si od nich zpracovat nabídku ceny.

Ps: nesel by tam udelat sprchovy kout. Tady v rohu, odkud je to foceno, zleva.ze by naproti stala pod kotlem pracka.takhle to opravduje hodne stisnene.

Hodne stesti pri vyberu.

hodnocení

0x

Cca 7 roků z5 jsem boural staré umakartové jádro a materiál koupil sám (ytongy,vana,umyv.trubky,armatury,dráty,jistič,zásuvky a vypínač,světla,lepidlo, maltu atd) stav.práce (vyzdění jádra omítky,obklady,dlažba ,drážky pro vodo a el.stalaci a jejich začistění ) sám,natažení drátů,zapojení eletrikář + práce vodáka a vyšlo mne to na nějakých 35000kč,přičemž známý o asi dva roky dříve firma, a cena nevím přesně ale kolem 150 000kč.Nevím přesně ani zda dělají i CB (jsem JH) RPL -jádro nebo třeba Zabilka.reference na jejich práci neznám,navíc asi v CB bude takových firem taky pár!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]