Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zb misto svahovky

Od: jarda63* odpovědí: 2 změna:
Mam u domu mirny svah (asi 70cm vyska 10m dlouhy. Premysle jsem ze bych ho zpevnil ZB ktere mi zbylo. Ulozit ve dvou radach s tim ze druha rada by byla posunuta o polovinu sirky ZB. Zasypano hlinou. Mam jen obavy co to bude delat v zime. Nebude to mrazem praskat? ZB jsou 40x 25

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, před časem jsem chtěl na zahradě udělat přesně to samé. Horní řadu jsem chtěl osázet (kytičky nebo něco stále zeleného), ale mám stejnou obavu. Co s tím ztraceným bedněním udělá mráz? Ten výrobek k tomu není určen, je to dost pórovitý materiál a také se bojím, že to zmrzlá hlína roztrhne. Takže, zatím jsem to neudělal.

Jsem zvědav, zda to někdo úspěšně vyzkoušel a napíše o tom. Zdravím!

hudzi*

U kolegy jsme stavěli takovou opěrnou zeď z tvárnic ztraceného bednění. Výška dobře 160 cm, délka cca 15 metrů. Pouze poskládány na sebe a dovnitř udusaná zemina + zatlučený roxor. Je tomu už pár let a ziaden problem. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]