Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Ještě jednou se ptám jestli jste někdy nevlastnily tuto sifonovou láhev případně nevlastníte. Je to stará sifonová láhev sandrik s obsahem cca:3.5l.Problém je v tom že jsem stratil návod a nevým kolik se tam dává bombiček.
Odhadoval bych cca3 bombičky?díky za radu.
foto je to ten hnědý soudek (sifonová lahev)
do té opletené jsme dávali 1... každopádně nic nebrání tomu to zkusit. Dát jednu, počkat pár hodin a prubnout. Když to bude málo zase jednu přidat... obětujete trochu času, ale budete to mít přesně ke své chuti
To už jsem dneska zkoušel ale po 2 bombičkách se mi to celé vypustilo a doma na zemi samá voda.Tet zrovna jsem zjistlil že v hrdle je omydlený závit tak to zkusím trotáhnout záviníkem a pak napíšu.
oprava protáhnout
Na litr vody 1 bombičku.Také jsem měl baterie lahví,nakonec jsem je zahodil a kupuju vodu v PET.Kvalitní sifon z Kauflandu přijde na polovic.
JABRAKA
a to se vyplatí...tahat sodovku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.