Nejste přihlášen/a.
dobry den,schanim silonovou tyc prumer 150mm,delka 10cm.Je nekde v ČR nejaky bazar?Diky moc za radu..
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
doktpr365*
1x
Zkus zavolat třeba sem ,zda ti neodříznou kousek kratky.eu/...
doplněno 09.03.14 19:21:nebo tady
jabraka*
0x
Nevím.co vlastně sháníš.Podle mých zkušeností hodně lidí nezná druhy plastů,pokládají PVC za silon a pod.Bylo by lépe sdělit,na co je ten "silon "určený.
Jinak si můžeš vybrat z řady polyamidů tady: wiltex-px.rtrk.cz/...
JABRAKA
kopromlask
0x
ahoj mohu doporucit,
murtfeldt.cz/...
kupoval jsem jen 10 mm ale urcite budou mit. V mesicich maj hromadu odpadu, slusne jsem prisel a v odpadu jsem si odnes odrezky tak do naruce, pro kutila super
murtfeldt.cz/...
kupoval jsem jen 10 mm ale urcite budou mit. V mesicich maj hromadu odpadu, slusne jsem prisel a v odpadu jsem si odnes odrezky tak do naruce, pro kutila super
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]