Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zateplit strop zevniř

Od: maminka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Bydlím v řadovce , ktrá byla postavena v roce 1980. Jedná se o dvě bytové jednotky. Jak zateplit strop zevniř , aby teplo nešlo do stropu. Strop je z miaka a betonu. Nerozumím tomu. Nevím čím zateplit a jakou sílu . Má to vůbec cenu zateplit strop. Nebude se tvořit plísen. .děkuji za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

maminko, na správnou odpověď je třebavíce info. Jaký je prostor nad Vámi.

Pozor na placebo.

doplněno 09.03.14 19:24:

maminko, zateplení mezi dvěma prostory je zbytečné mrhání peněz. Sděte ještě rozdíl mezi teplotou nahoře a dole v místnostech.

maminka*
hodnocení

Dobrý den.Nad stropem je obytná místnost.Kde se bydlí a topí.Je to řadovka kde jsou dvě bytové jednotky.

doktpr365*
hodnocení

0x

Bydlím v paneláku a dělal jse topřed pár lety.Použil jsem polistyren 3cm a dal jsem to na hmoždinky(plastové) na zateplování fasádní. Na ně jsem pak nalepil dekorační kazety. Musím říci,že je to hodně znát.

hodnocení

0x

Pokud máte strop z keramických trámců, do kterých jsou zasunuty cihelné vložky miaco, tak je strop dostatečně izolační.

Pro klid duše bych na strop nalepil polystyrenové čtvercové kazety je to hezké a určitě to nebude plesnivět:))

hodnocení

0x

berte na vědomí i variantu tzv sníženého podhledu, kdy se na pův. strop zavěsí SDK profily a na ně se zespodu přišroubuje sádroš na nejž se ze strany od stropu položí vata. Úprava je vhodná tam, kde je výška stroupu před instalací vyšší než je cca 2,6m.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]