Nejste přihlášen/a.
doma jsou to na 90% vždy moli z mouky, těstovin, rýže... podle délky jsou to opravdu dobré kousky. Já měl štěstí na centimetrové Kupte lepítko na moly, třeba v DM. Uloví jen samce, takže se pak nemohou množit dále. Jen abyste nebyli nervózní, že ne všechny (samice ne) uloví.
Souhlas s kolegy. Zkuste doma prohlednout spajzku.mrknete do pytliku s moukou atd.pokud mate vetsi zasoby, mohly se nekde vyskytnout.
Ja si privodila doma takove ty potravinove moly, ci jak se jmenují tim, ze jsem mela ve skrini hromadu rohliku na strouhanku, asi se jim tam zalibilo.
Takze vyzkoumat, kde ze se to vzali. nekde pobliz vyskytu.
Davide, narvěte všecko z potravinové skříňky na noc do ledničky a do mrazáku. To je nejlepší dezinfekce! Všechny mrchy pojdou, ať jsou v potravinách nebo v obalech. A nemusím říkat, že vytřít a uklidit, že? Tou ledničkou získáte jistotu, že vyzdychaly všechny. Mouční červi, jiní prý i mražák dokázaly přežít:
AHOJ. Tahle havěť se může líhnout i z okrasných věnečků a podobné výzdoby. Viděl jsem prožraná kolečka pomerančů. Sousedce jsem např. doporučil dávat si všechno do 4l sklenic s plastovými víčky. Nic nevlítne do nich ani z nich. A častěji provádět inventůru stárnoucích zásob. O kořalky se určitě nebojte, ty vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.