Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranit s umakartu barvu variopant?

Od: radeko777* odpovědí: 3 změna:

Budu škrábat z umakartového jadra barvu variopant.Nevite jak si ulehčit práci.Třeba před škrabáním barvu variopant navlhčit vodou s mydlem či něco jiného?Nesmí to byt chemikalie ,která smrdí neboť je to v koupelce.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Jestli se nepletu tak variopaint je na bázi latexu zkuste tyhle tipy ireceptar.cz/...

jabraka*
hodnocení

2x

Přesně tak,je to akrylátová barva,ovšem neobejde se to od ředidel,tudíž smrádku v koupelce.Jinak zbude jen mechanicky - obrousit.

JABRAKA

hodnocení

2x

já mám zkušenost, že voda nakonec rozpustí leccos (jen dešťovou vodou - radši jsem zvolil měkkou - se krásně odstranily barvy naplácané na umělohnotný tácek, mimochodem vzhled ke stáří asi ani nebyly ředitelný vodou) - jenže to jsem ho prostě šoupnul na pár tejdnů do tý vody... - něco podobnýho na stěně v jádru realizovat sotva půjde - to abyste pár tejdnů pořád namáčel hadry připlácnutý na stěnu - i s pomocí igelitů těžko proveditelná akce...

doplněno 08.03.14 13:32:

(škrábání navlhčený věci jde často líp než nasucho (nasucho pomáhá jen v tom, že to líp vydřu) - jenže tady nějaký chvilkový namočení asi nebude téměř vůbec znát)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]