Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nemáte někdo zkušenost čím nejjednodušeji odstranit kobercové lepidlo a nivelační stěrku z dlažby?
Potřebuji aby ta dlažba ještě chvíli fungovala. Na vzhledu mi nezáleží, ale musí to být "vytíratelné".
Napadlo mě to vzít lamelovým kotoučem na flexe. Ale netuším jestli ten kotouč nevezme moc i tu dlažbu.
Nebo poradíte někdo nějaký jiný vhodný kotouč?
doplněno 06.03.14 19:46:výsledek:
Flexou to šlo sice dobře, ale přeci jen to nebrousí plochou ale jen špičkou kotouče. Takže se muselo hodně "jezdit" aby byl povrch čistý.
Nakonec to beru vibrační bruskou s hrubym smirkem. Sice to bere pomalejc než ta flexa, ale jde to.
Tím lamelovým smirglem to jde a dlažba se nepoškozuje při zachování opatrnosti při práci.
Super, jakou může mít ten kotouč životnost? mám toho asi 16m2.
Tak jestli mam rovnou koupit 2
No nic, zítra to prostě vyzkoušim a uvidí se.
Toho lepidla je tam fakt jen tenká vrstva, tak snad to půjde dobře.
Namočit a zkusit oškrábat. Nebo se prodává na flecu drátěný kartáč,ale tím by se dlažba poškrábala.
*na flexu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.