Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stropní konstrukce

Od: martin1* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, jak se dělají stropy u rodinných domů nebo garážích. Na nosné zdi se položí traverzy nebo trámky, v jaké vzdálenosti a co mezi ně? Nic se stavět nechystám, jen mě to zajímá. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

2x

Zdravim, ono tech technologii je vice.

Hurdiskovy strop - polozi se vazniky a mezi na keramicke vloykz

Miako - obdobne jako hurdisky, jenom mensi roztece

Betonove vlozky - v principu jako Miako, ale s betonovyma vlozkama

Panely - polozi se vedle sebe betonove panely vyrobene na miru. rika se tomu spiroll

Monoliticky strop - podsalujete, date armaturu a vylejete betonem

Dreveny tramovy strop -

Asi se jeste nejaka technolgie najde, kterou jsem zapomel. Roztec nosniku by mela byt urcena statickym posouzenim.

hodnocení

2x

Martine, je mnoho možností, na obecnou odpověď by bylo třeba mnoho stránek textu.

stručně: "Na nosné zdi se položí traverzy nebo trámky, v jaké vzdálenosti a co mezi ně" to je dle druhu stropu a zátěže..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]