Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme v domě nájemníky, kteří od ledna( a do té doby až po upovínání) nezaplatili za nájem, vodu atd.
Poslali mi doporučený dopis, že za únor si mám vzít na nájem peníze z kauce( což vím, že je nesmysl) a dále, že snad nebudu chtít nájem za březen, když jsou v bytě minimálně...ve smlouvě o okamžité výpovědi z důvodu neplacení nájmu bohužel nic napsaného nemáme. Vím, že nemohu vyměnit zámek u vchodových dveří, ale co mám v takovém případě dělat? Pokud je dám k soudu, může se to táhnout roky, ale na druhou stranu blokují byt, kde by v pohodě mohl být někdo, kdo byt potřebuje a bude pravidelně nájemné platit. Poradíte, prosím?
Vzít si sebou 3 gorily a okamžitě je vystěhovat i s nábytkem z bytu. Jinak se ke svým penězům nikdy nedostanete. K soudu dojde až za půl roku, jasně , že ho vyhrajete,ale když nebudou mít z čeho, tak vám dluh neuhradí.Tak si kupte nové zámky a šup na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.