Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Území bydlení městského typu - autodílna

Od: acer® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.
Byl jsem na stavebním úřadě,a by se ptát na otevření autodílny u domu. Narazil jsem na to, že bydlím u území bydlení městského typu - Bm

A potřebuji vědět, jestli autodílna by spňovala bod 2d v přiložené foto.

Děkuji za odpovědi.

Území bydlení městského typu - autodílna

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jediná šance je že to budeš deklarovat jako nerušící zařízení které bude poskytovat službu která v místě chybí. Ale jak trochu protůruješ nějaký motor nebo ti upadne vičko od plechovky na beton, hned budeš mít za zadkem stěžovatele a to ani nemluvím o tom že opravené auto postavíš na chvíli na místo kde zrovna někdo rád parkuje.
Já bych do toho nešel. Lidi jsou dneska naštvaní na všechno a takováhle provozovna je skvělý hromosvod.

minato*
hodnocení

2x

Za sebe se domnívám, že autodílna je službou, jejíž provoz nebude nerušící činností, což byste se měl dozvědět přímo na stavebním úřadě. Doporučuji si shrnout základní údaje o zamýšleném záměru (rozsah služeb, pracovní doba, obslužnost, parkování, co Vás napadne) a požádat stavební úřad o územně plánovací informaci ve smyslu ustanovení § 21 odst. 1 písm. a) stavebního zákona, poté byste měl obdržet od stavebního úřadu resumé, zda je záměr v souladu s požadavky územního plánu či nikoliv.

cervenamrkev
hodnocení

0x

Po roce 1989 byly podmínky benevoletnější. Mohla se umístit dílna truhlářská, kovářská, autoopravna apod.. Postupem času se povolení zpřísnila. Myslím, že už se nechytnete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]