Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Whirlpool AWO/C 6304-hlučné čerpadlo

Od: kralikar* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Koupili jsme si před 4-mi měsící novou pračku Whirlpool AWO/C 6304.Začalo Nás ale trápit strašně hlučné vypouštění , to je něco opravdu úžasného , když u ní stojíte , neslyšíte ani vlastní slovo a je to slyšet všude. Máte s tím někdo zkušenosti nebo jsem si koupil "speciální limitovaný kus " :o) Cena pračky byla 10 490 Kč a tak jsem čekal , že bude prát a né nahrazovat obecní sirénu :o)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Jedině servis.

solenza*
hodnocení

0x

A nezapadlo Vám něco do čerpadla? Třeba knoflík nebo mince? Mrkněte do návodu, jak vyčistit vypouštěcí čerpadlo. Není to složité, jenom se povolí kryt vyteče trochu vody a bude vidět lopatky turbínky. Nám už se párkrrát stalo, že do čerpadla něco zapadlo. Naposdledy hřebík, železná špona, podložka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]