Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěděl by někdo čím to přilepit?

Od: petes odpovědí: 9 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit nějakej přípravek na lepení textilu. Po vyprání bundy se mi odlepil kousek gumové pásky. Má s tím někdo zkušenosti? Prosím rady z vlastních zkušeností, nerad bych to ještě víc zprasil.

Díky :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já si myslím, že u každého praní lepení upadne. Lépe by bylo, opatrně nastehovat, rozpárat kousek podšívky tak, aby se tam dostal šicí stroj a celý ten pásek přišít na stroji dvěma řádkami švů. *hej*

iz*

Já bych to také radši přišila, ale dala bych přednost ručnímu šití "skrytým" stehem.

jabraka*
hodnocení

2x

určitě by to šlo některým akrylovým lepidlem.Nechat trochu zascnout a pak zažehlit.

JABRAKA

ivik*
hodnocení

2x

V každé lepší galanterii prodávají lepidlo přímo na textil,je to malá tubička,ale nevím, kolik stojí,jmenuje se Gutermann...

doplněno 02.03.14 15:55:

Tak jsem zjistila cenu, stojí sice 119,-Kč, ale má i jiné použití než na textil, je elastické, prát se může na 40 st.,lepí i dřevo,plast,um.hmoty,takže ho po 1 použití využijete i na jiné lepení.

miklous*
hodnocení

1x
Zdravím. V galanterii se také prodávají takové zažehlovací pásky. Vypadá to jako plastová mřížka, která se vlivem tepla nataví a spojí tkaniny k sobě. Prodává se podle délky, takže si koupíte přesně tolik, kolik potřebujete. M

petes
02.03.14 14:45
hodnocení

Nevěděl by někdo čím to přilepit?

petes
hodnocení

Díky všem za rady :)

Je sice pravda, že to šití by byl asi nejúčinnější způsob, ale na to já si rozhodně netroufám. Takže se poohlídnu někde po tom lepidle a pokud to nebude držet, budu postupovat v dalších krocích a při nejhorším to někde nechám zašít.

drtikol*
hodnocení

0x

jedině přišít s lepením je to ztráta času a nebude to držet ,bylo to vysokofrekvenčně přivařené a toho lepidlem nedocílíte.

hodnocení

0x

Pokud je bunda nová tak reklamovat! Ničím to nepůjde přilepit na delší dobu - vlastní zkušenost. Pokud již není v záruční době, tak v galanterii koupit lepicí mřížku, přilepit a přišít. Je lepší, než to lepidlo v tubičce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]