Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Druhnutí exentrického šroubu na okně

Od: hurikan* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , chtěl bych se zeptat na okně ze spodu je exentrický šroub který drhne o okení rám . Nevíte někdo jak se to dá odstranit aby to nedrhlo popřípadě doštelovat? Děkuji za odpovědi a přeji pěkný den ,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Asi máš trochu spadlý křídlo. Imbusem 4mm ho snadno přizvedneš. Šteluje se to na spodním čepu, odshora tím imbusem.

Nastavuje se na horním závěsu, kterým vlastně prizvedneme křídlo
hurikan*
hodnocení

Děkuji moc mě vaše rada pomohla díky .

Nějaká novinka? Na horním závěsu se přizvedává křídlo? Od kdy?

hurikan*
hodnocení

Jo taky se mě zdá že je spadlé křídlo , ale nemám s tím zkušenosti proto jsem se chtěl nejdříve zeptat ,Jedná se o ten spodní šroub extenrický na plastovém okně, točil jsem sním ale je to jen na přítlak okna k rámu .Zkusím imbusem ho přizvednout, děkuji za vaší pomocnou radu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pouze obecně - pokud někde něco drhne, tak to dotáhnu, ubrousím odstraním, zkrátím, došroubuji, přiklepnu nebo i nechám drhnout (když jsem líný).

Snad by pomohlo foto pro lepší odpověď nebo alespoň informace o jaká okna jde.

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]