Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostor jak prakticky využít

Od: tomikk* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den rádcové a rádkyně .

Po rekonstrukci bydlení nám zbyl nedořešený tento prostor který byl původně vchod do pokoje . Má představa byla v tomto prostoru chodby mít velké akvárium . Bohužel jsem netušil co to obnáší - péče a následná vlhkost v domě proto jsem od tohoto záměru odstoupil a nyní nevím(e) jak prostor využít .

Nenapadá Vás něco , či jste neřešili něco obdobného?

Děkuji

T.

doplněno 02.03.14 11:36:

foto

doplněno 02.03.14 11:37:

foto2 , doplním hloubka je 30 cm

Prostor jak prakticky využít
Prostor jak prakticky využít #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nebo malý oltář s panenkou Marií... květinami a ... ne, radši knihovna!

hodnocení

0x

Vestavěný úložní prostor?

miklous*
hodnocení

0x
Zdravím. Poličky - knihovna, dekorace... M

hodnocení

0x

Na stěnu přidělat háčky na odkládání kabátů pro návštěvy. Dolů polička na odklad kabelek, rukavic, deštníků atd. Pod poličku boty nebo papuče.

tomikk*
hodnocení

Prostor který takto vznikl je dispozičně uvnitř domu , daleko od vstupní haly kde je odkládací prostor pro boty a bundy .

Poliček a dekorací se dost bojíme z důvodů že máme malé děti a ty jsi s dekoracemi nerozumí .

Ale moc díky za podněty .

uska*

Závidím vám. Po přestěhování do menšího stále nemám vyřešeno kam s knihami. Byla by to další knihovna jak vyšitá.

hop®
hodnocení

0x

Ano, úložný prostor, viděl bych tam třeba vestavěnou skříň se skleněnými či zrcadlovými posuvnými dveřmi.

Mimochodem, ty trubky od topení se mi tam moc nelíbí (někde soudruzi z NDR udělali chybu ;) ), asi bych je i za cenu dodatečné stavební úpravičky zasekal do zdi a zásuvku přemístil vedle topení...

hodnocení

0x

Mám doma něco podobného. Protože vedle původních dveří je komín, je prostor o něco hlubší.

Mám tam police a na nich všelicos, hlavně věci na praní a uklízení. Mám to překryté závěsem, barevně ladí s tapetami a vybavením chodby.

hahanaj*

Nelíbí se mi oblouk a hned vedle ten prostor který vám nenechává v klidu .Nějak to spolu vůbec neladí. Chtělo by to zakrýt, ale zašupovací dveře asi nepřipadají v úvahu ,aby schovaly nějaké třeba úklidové věci.Nevím závěsy dneska na takové věci ...se už ani nedělají . Dala bych do horní části dvě poličky na dekorace a pár knih . Dolů bych postavila květinu.

Děti si musí zvyknout, že se před nima nebude vše uklízet .

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, to akvárium a ještě nahoře paludárium, to by bylo perfektní a není s tím až tak tolik práce a s tou vlhkostí to není tak strašný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]