Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové a rádkyně .
Po rekonstrukci bydlení nám zbyl nedořešený tento prostor který byl původně vchod do pokoje . Má představa byla v tomto prostoru chodby mít velké akvárium . Bohužel jsem netušil co to obnáší - péče a následná vlhkost v domě proto jsem od tohoto záměru odstoupil a nyní nevím(e) jak prostor využít .
Nenapadá Vás něco , či jste neřešili něco obdobného?
Děkuji
T.
doplněno 02.03.14 11:36:foto
doplněno 02.03.14 11:37:foto2 , doplním hloubka je 30 cm
Prostor který takto vznikl je dispozičně uvnitř domu , daleko od vstupní haly kde je odkládací prostor pro boty a bundy .
Poliček a dekorací se dost bojíme z důvodů že máme malé děti a ty jsi s dekoracemi nerozumí .
Ale moc díky za podněty .
Ano, úložný prostor, viděl bych tam třeba vestavěnou skříň se skleněnými či zrcadlovými posuvnými dveřmi.
Mimochodem, ty trubky od topení se mi tam moc nelíbí (někde soudruzi z NDR udělali chybu ), asi bych je i za cenu dodatečné stavební úpravičky zasekal do zdi a zásuvku přemístil vedle topení...
Mám doma něco podobného. Protože vedle původních dveří je komín, je prostor o něco hlubší.
Mám tam police a na nich všelicos, hlavně věci na praní a uklízení. Mám to překryté závěsem, barevně ladí s tapetami a vybavením chodby.
Nelíbí se mi oblouk a hned vedle ten prostor který vám nenechává v klidu .Nějak to spolu vůbec neladí. Chtělo by to zakrýt, ale zašupovací dveře asi nepřipadají v úvahu ,aby schovaly nějaké třeba úklidové věci.Nevím závěsy dneska na takové věci ...se už ani nedělají . Dala bych do horní části dvě poličky na dekorace a pár knih . Dolů bych postavila květinu.
Děti si musí zvyknout, že se před nima nebude vše uklízet .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.