Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupili jsme moc hezký pozemek u rybníku - k neštěstí v obci kde je 70% romů.
Pozemek je zastrčen za obcí. Pozemek je oplocený a zatím neupravovaný. Vzhledem ke kriminalitě jsme se rozhodli pořídit na přespání na rychách plechovou boudu 4x4 m. Je super ale bohužel nelze vyřešit aby tam nechodili myši, netekla voda z pole atd t.z. nelze tam nechávat cokoliv - palandy, starou kuch.linku. Přemýšleli jsme dát tam něco na kolech, protože dřevěného tam nic nebudeme dávat -- riziko podpálení ( které se tam stalo v minulosti).
Přemýšleli jsme o mobilheimu, ale mám obavu, že by jsme pořád řešili kriminalitu. Domy jsou dost prosklené, nevím zda by pomohla mříž
Ještě přichází v úvahu maringotka či karavan...Ale mobilheim nam padl do oka nejvíc...
Napadá vás někoho jak majetek ochránit? nemůžeme tam každý den dojíždět...ted v létě je to docela OK, bývají tam důchodci, ale v zimě
Budu vděčná za každou radu
No nevím cikána zastaví akorát slušná porce olova, asi bych pozemek prodal a hledal dál.
Pozemek kvůli cikánům určitě prodávat nebudeme. To místo je překrásné a ikdybych měla spát pod širákem
Spíš mě zajímá varianta kamer, pultu centrální ochrany? zda li to jde? či SMS při vloupání ...
Obavam se, ze se dozvite az casem, jak vase obydli dopadne.tu boudu uz vam taky vyloupili?
A myslite ze maringotku ci mobilheim vam nepodpali, kdyz budou chtit?
Poku to mate opravdu spis na obcasne prespani, volila bych tu maringotku.ty mobilheimy jsou drahe, to by vas stvalo, kdyby to rozbili.
Jinak samozrejme mrize, zamek zevnitr, slzny plyn a nějakou odstrasujici zbran, treba vztekleho vlcaka (myslim povahove)
Nic proti romum,ale pokud jsou to opravdu neprizpusobivi, mohli by vam delat problemu dost.
No a v zime? Udrzujte maringotku v pojizdnem stavu a nekam ji na zimu odvezte.uprimne vam nezavidim, ale treba budete prekvapeni a problemy nebudou...
doplněno 01.03.14 21:36:Pak me napada pouze, pokud se znate s nekym v te vesnici, pisete o duchodcich, pozvat se na kavicku, prinest buchtu a poptat se, jestli maji problemy a jak svuj majetek chrani.
Ne tu plechovou budu tuto zimu nechali být...ale nic v ní nebylo, což viděli okýnkem...no jestli maringotku za 30000,- tak radej uz ten mobilheim za 60000,- ale máte pavdu, rpávě že by mě to pak štvalo...
Zrovna československého vlčáka máme, ale ten tomu fakt nepomuze...je to tam tak malinké, ze odvést to případně pak nejde...
No nevím, pořád přemýšlím a nic mě nenapadá
Takový pozemek s tímto výhledem, 10 m od vody správný rybář neprodá !
A nestačilo by tu plechovou budku jen zvednout na nějaké nohy (zděné či ocelové) a přidělat k ní schůdky? Jen nápad...
doplněno 02.03.14 18:24:@nikol jejda, to mne nenapadlo
... tak udělat nohy, dřevěný rám a na něj prkna, a na to pak tu plechovku postavit?
cuca@ ...to jste asi jediný + Judr.Samková,co nemáte nic proti cigánům...nebo si snad děláte oko,aby vás neokradli,oni na nikoho ohled neberou mně zbili maminku ...(((((((((((
Teda ramono, z ktere casti meho prispevku usuzujete, ze proti nim nic nemam? Nemela jsem, kdysi, nebudu se rozepisovat, nemuzete je hazet do jednoho pytle,tazatelka vi, jaky "druh" ma v okoli.
A mne tady nepiste,...aby me neokradli,ja VIM! svoje...
doplněno 02.03.14 19:54:Tak to mam k vam cca 21 km, no vidite jak je svet maly.a jako mala jsem taky rybarila
Primo jsem tam nebyla, jen podle nazvu vesnice jsem nasla vzdalenost, podle fotky je to krasne, a jestli tam jsou pekne velke ryby
Zkuste namontovat falesnou kameru, poznaji prd, zda je to prave, proste je jakkoliv odradit a nemit nikde kolem nic co je laka, zelezo.a pri pohledu dovnitr holt nesmi videt moc hezke vybaveni.kdyz tam jezdite rybarit, nejspis tam nebudete mit tv lcd se 107 uhloprickou, ze?
Petru zdar.
Tu máme ! ale ta nepomůže, potřebujem někoho kdo bude hlídat když tam nebudem a pro cígoše není problém psy otrávit, když zmátili starostu a faráři 6 x klepli do hlavy kladivem
Koupili jsme úplně stejný pozemek. Je to nádherný rybník obdobné velikosti jako na fotce. Nachází se na okraji města kde je romů možná i víc než 70%. Celý rybník jsme oplotili a dočasně jsme tam měli nějaký karavan a malou chatičku. Po změně územního plánu jsme tam postavili docela velký a né zrovna levný dům (dřevostavbu). Obava z vandalismu nás celkem děsila, ale musím zaklepat, že co člověk nechá za plotem, toho se nikdo nikdy nedotkl. Necháváme tam i cenné věci. Očas (během stavby) tam bylo třeba nějaké železo o kterém jsem si myslel, že hned zmizí, ale za 14 dní naší nepřítomnosti se to ani nehlo. Většina romů, když jde okolo a vidí nějaké železo, tak se nás slušně zeptá, jestli to ještě budeme potřebovat nebo si to mohou vzít. Pro jistotu budeme brzy instalovat kamerový systém, zatím máme rozmístěno pár fotopastí do kterých se chytlo již několik pytláků. Kromě ryb ale nic nevzali.
To jde oplotili celý rybník? U nás domeček být nesmí, není to na stavbu, je to vedené jako orné pole...Takže cokoliv se základy tam být nesmí
Milá paní,
ať tam dáte co tam dáte tak Vám to cikáni zničí,vykradou,zapálí...Nejlepší by byla ta plech. bouda ale to jen kvůli požáru.
Jinak řádně zabezpečit proti vyloupení jak Vám zde radí, všemi možnými prostředky. A co to je za obec že je tam 70%
cikánů-tam jsou paneláky? Nebo tam ta havěť bydlí ve stanech? Oni už jsou rozlezlííí všude. Nejlepší je nic nemít,
nikdo Vám nic neukradne. Radši vezmu psa, jdeme na procházku...toho mi nikdo neukradne... naopak když potká-
me cikána tak ho musím vší silou držet aby ho nekousl někam, cestuju...a mám svatej klid. Měla jsem zahrádku a už
nechci !
nikol. Krásný místo. Znám to tam . Až tam v létě budeš, přijedu Tě navštívit. Doufám, že se přidá i cuca
. Nebo kup mobilheim trošku větší a já Ti to tam bude přes týden hlídat. Neboj, nerybařím...:D
Uvažuju o koupi kousku pozemku u rybníka o pár kilometrů dál, s tím, že bych tam bydlela skoro nastálo. Stejně krásný výhled a...a žádný nepřízpusobivý v širokém okolí
Určitě přijed, místa bude dost-dneska jsme koupili karavan, který má 8,9m O jakém pozemku? ono někde ještě něco pobléž je? (neboj už nic kupovat nebudem) - ale pokud píšeš o pár km dál a že v širokém okolí cikáni nejsou
no, trošu si to protiřečí
To nám syslíci daj, že se tu vykecáváme. No, v Bříšťanech jsem se byla na podzim podívat na dům na prodej, co se nám líbil. Kousek od hřiště
Ne. Postavíš se na hřiště a koukneš se směrem k Bašnicím. A tam vidíš řadu domků. Ze silnice ke každému jedeš cca 15m po cestě.
A už vás obě dvě, baby jdu hlásit za porušování pravidel
Nechcete se třeba bavit o Nový, tam mám chajdu já!
Hope. Nemysli si, hned jsem si na Tebe vzpomněla, že jsi taky vocaszdejší
Nikol, to jen Hopík žárlí ...a vzpomíná na doby, kdy se tady takhle "vykecávalo", Viď, Hopajzlíku?
JAKEJ "VOCAS ZDEJŠÍ"
Sebodko, nežárlím, jen občas rejpnu, v dobrým! A vykecává se pořád, já myslím, že pokud je to vykecávání bez urážek a sprosťáren, tak to Admin toleruje nějak čím dál stejně...
Tak mi naposled odepište jestli jste byli koukat na ten barák druhý od konce vesnice, nudle s malým pozemkem, bez omítky směrem doleva k brance se šlo k hřišti
Ne. Postavíš se na hřiště a koukneš se směrem k Bašnicím. A tam vidíš řadu domků. Ze silnice ke každému jedeš cca 15m po cestě. Nádvoří je zastaveno do tvaru U. Když stojíš čelem k domu, tak nalevo je dům, napravo nízká stavba z pískovce a naproti Tobě stodola. Hned u plotu je velikánskej ořech.
Z Bříšťan jedeš na Bašnice. Na poslední možné křižovatce se dáš vlevo a tam třetí dům vpravo.
Nekoupilas ho nakonec Ty?
Nooo to vím...ten je ted k pronájmu...My bydlíme jako když stojíš u hřiště, jdeš nalevo a resp. druhý dům od Bašnice...a to jsme si nas*ali do bot s tou koupí Nic, mizím, díky a mějte se bando
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.