Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová židle- údržba

Od: jaraz® odpovědí: 5 změna:

Mám na balkoně takové lepší plastové židle v lahvově zelené barvě, protože už začíná být hezky, tak jsem je přinesl ze sklepa a pohled na ně mne zrovna nenadchl.Jsou vyšisované od sluníčka a jemně poškrábané. Manželka prohlásila, že se na to dá textilní sedák a bude pohoda,mě to však nedá. Našel jsem na webu inf. o tom, co nepoužívat - písky,clear ,tvrdá houbička apod.Uvažoval jsem nad tím použít nějaký olej,potom řádně utřít .Máte někdo zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

3x
Zdravím. Olej na plast je nesmysl. Nevsaje se a ještě budete klouzat. Barva plastu se vlivem slunečních paprsků mění. S tím těžko něco uděláte :(. Řešila bych to jako vaše paní. Umýt od prachu a sedáky. M
doplněno 28.02.14 19:26: ...lak se mi také nelíbí. Plast je pružný - lak se bude loupat. To už bude lepší přeleštit jen suchým hadříkem. M

111®
hodnocení

2x

já to řeším silkonovým olejem, i když tady pánové píší "olej nepoužívat" umývat ale mýdlem, jar z toho nedostanete a nalepí se na to prach a bude to děsně vypadat. Už jste renovoval interier auta? Zkuste zagooglit .

lendak*
hodnocení

0x

olej podle mě nepomůže...nevsákne se ..je to umělá hmota...co je nechat nalakovat lakem vysoký lesk?...budou jako nové

hodnocení

0x

Plastovou židli jsem šoupla do vany pod sprchu a vzala na ni Žabku na měkké houbičce. A sprchou dobře spláchla. ;) Ty podsedáky jsou fajn i se zády. Nefouká na páteř a ledviny.

albatros498022*
hodnocení

0x

Použijte spray na čistění a renovaci plastú pro automobily a výsledek je dostačující a práce snadná a rychlá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]