Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Domácí hranolky do mrazáku?

Od: rujet® odpovědí: 7 změna:

Poradí mi někdo, zda je vhodné domácí předsmažené hranolky zamrazit?

Jak pak dopadnou?

Děkuji za poznatky.

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
avatar brunecova

Proč by se nemohly zamrazit? Dopadnou stejně, jako ta kupované předmažené. Já si tak dělám americké brambory. Skoro usmažené nechám vychladnout, dám do sáčku a zamrazím.

zajixxx*

Pokud je před smažením zbavíte řádně škrobu - necháte aspoň půl hoďky louhovat ve studené vodě/ často měnit vodu, tak bych se nebál. Jen je nepředsmažujte moc, aby se vám pak při rozmažování nerozpadly, to by nebylo to pravé.

hodnocení

Děkuji za rady.

hodnocení

Děkuji za vaší zkušenost.

 

erikretr*
hodnocení

2x

určitě to nevadí.Zamrazit je.

hodnocení

 

hodnocení

0x
avatar miramira

promiňte,ale devizou kvalitní stravy v přesném slova smyslu je právě její čerstvost. Hranolky předsmažené z mrazáku zní opravdu hrozně. I samotná jídla vytažená po měcíci jsou dost i ničem.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]