Domácí hranolky do mrazáku?

Od: Datum: 28.02.14 00:41 odpovědí: 7 změna: 02.03.14 20:03

Poradí mi někdo, zda je vhodné domácí předsmažené hranolky zamrazit?

Jak pak dopadnou?

Děkuji za poznatky.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 28.02.14 01:01
avatar

Proč by se nemohly zamrazit? Dopadnou stejně, jako ta kupované předmažené. Já si tak dělám americké brambory. Skoro usmažené nechám vychladnout, dám do sáčku a zamrazím.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 28.02.14 01:20
avatar

Pokud je před smažením zbavíte řádně škrobu - necháte aspoň půl hoďky louhovat ve studené vodě/ často měnit vodu, tak bych se nebál. Jen je nepředsmažujte moc, aby se vám pak při rozmažování nerozpadly, to by nebylo to pravé.

Ohodnoceno: 3x
 
Datum: 28.02.14 14:21

Děkuji za rady.

Datum: 28.02.14 14:18

Děkuji za vaší zkušenost.

Datum: 01.03.14 12:08
avatar

promiňte,ale devizou kvalitní stravy v přesném slova smyslu je právě její čerstvost. Hranolky předsmažené z mrazáku zní opravdu hrozně. I samotná jídla vytažená po měcíci jsou dost i ničem.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: erikretr*
Datum: 02.03.14 19:21

určitě to nevadí.Zamrazit je.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 02.03.14 20:03

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.