Proč by se nemohly zamrazit? Dopadnou stejně, jako ta kupované předmažené. Já si tak dělám americké brambory. Skoro usmažené nechám vychladnout, dám do sáčku a zamrazím.
zajixxx*
Pokud je před smažením zbavíte řádně škrobu - necháte aspoň půl hoďky louhovat ve studené vodě/ často měnit vodu, tak bych se nebál. Jen je nepředsmažujte moc, aby se vám pak při rozmažování nerozpadly, to by nebylo to pravé.
promiňte,ale devizou kvalitní stravy v přesném slova smyslu je právě její čerstvost. Hranolky předsmažené z mrazáku zní opravdu hrozně. I samotná jídla vytažená po měcíci jsou dost i ničem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.