Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás a prosím o radu a vaše zkušenosti. Chceme vymalovat celý byt omyvatelnou barvou, kterou si necháme namíchat. Do užšího výběru se dostal Primalex Fortissimo a Jupol Brilliant. Máte zkušenost s těmito barvami? Doporučili byste jednu z nich nebo třeba úplně jinou?
Děkuji za pomoc. M.
Chci použít Primalex Fortissimo,hlavně na strop kde je tmavší štuk,má opravdu dobrou kryvost?
...docela mě zaráží poměr ředění. 0,2l vody a 1kg barvy.
Tak jsem vyzkoušel Primalex Fortissimo a pro mě zklamání,ne pro výsledek,ale do ničeho jsem se s tímto výrobkem ani nepouštěl.Nevěřil jsem tomu,že bych s 4kg,tedy cca 2,7L + necelým 1 litrem vody vymaloval jednu místnost a ještě k tomu 2x,jak se uvádí na obalu.Navíc po rozmíchání s vodou byla hustota směsi cca na úrovni jogurtu,takže roztíratelnost nulová.Bohužel cca 400kč šlo do záchodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.