Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý hrnec

Od: zdenek5511* odpovědí: 5 změna:

Pomalý hrnec ETA 0132. Dá se použít samotná nádoba na plynovém sporáku? Do horkovzdušníé trouby s pokličkou nebo bez? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to hrnec v hrnci a dno, případně stěny na vyhřívání. pomalý hrnec Podobný systém má remoska. Nevím, ale mě nikdy nenapadlo hrnec z remosky použít třeba na sporák.

zdenek5511*
hodnocení

Ptám se proto,že u ostatních značek píší o možnosti i na sporáku i v troubě. Například pro vytvoření kůrčičky na kuřeti a podobně. Nebylo myšleno tak,že kameninovou nádobu budu používat na vaření, Podívejte se na ostatní návody a názory. Jednalo se mi pouze o upřesnění utéto značky.

hodnocení

0x

Do trouby určitě ano, s pokličkou i bez.

Na plyn, to záleží na tom, co píše výrobce.

doplněno 27.02.14 12:36:

Jo moment, teď jsem si uvědomil, ta ETA má vlastně skleněnou poklici, že? Takže i to by měl napsat výrobce do manuálu, jesttli jestli poklice do trouby může nebo ne. Samotná nádoba je v pohodě.

zdenek5511*
hodnocení

V manuálu právě nic není. O poklici už vůbecne,ale opravdu je skleněná poklice z plastovým držadlem a asi silikonovým lemem kolem otvoru na páru. Na jiných značkách je vyobrazeno i s pokličkou v troubě,u této nevím. Proto se ptám ostatních. Děkuji za zprávy.

ola®

Prosím, jak jste to vyřešila s tím daním hrnce do trouby pod gril? Ten můj bude asi stejný jako ta vaše Eta. Dáváte ho do té troby?

Prosím, mám objednaný PH, značky Kenwood, vím, že ho nesmím dát na sporák, ale chci se zeptat, můžu pak po pomalení, dát nádobu do trouby pod gril jenom na 10 minut? Děláte to tak někdo? nebo maso musím opravdu vybrat a dát do pekáče pod gril? Mám strach , aby nádoba třeba nepraskla atd..., prosím o radu, děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]